Χαιρετισμός του Νομάρχη Εύβοιας κ. Θανάση Μπουραντά
 

Θανάσης Μπουραντάς.jpgΑποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη της Χαλκίδας και το Νομό της Εύβοιας, να φιλοξενεί φέτος το διεθνές και ευρέως αναγνωρισμένο τουρνουά Ακρόπολις το οποίο διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Το άθλημα σκάκι είναι ένα από τα πλέον απαιτητικά και δημιουργικά παιχνίδια, το οποίο συνδυάζει την έντονη νοητική προσπάθεια και την ευστροφία με τη στοχοπροσήλωση, την πειθαρχία και τη στρατηγική. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο και οι “ομηρικές” μάχες των πρωταθλητών του έχουν μείνει καταγεγραμμένες στη μνήμη, ως επίδειξη του μεγαλείου της ανθρώπινης σκέψης και δύναμης .

Τέτοιες-υψηλού επιπέδου- διοργανώσεις προβάλλουν τη χώρα μας στο εξωτερικό, προωθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το άθλημα και αποτελούν κίνητρο για τη νεολαία να έρθει σε επαφή, να γνωρίσει και να αγαπήσει το σκάκι μέσα από τη μαγική ατμόσφαιρα ενός τουρνουά.

Καλωσορίζουμε λοιπόν ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας τους αθλητές, τους προπονητές και όλους τους εμπλεκομένους στη διοργάνωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία και προσμένουμε το κοινό της πόλης και κυρίως οι νέοι άνθρωποι να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών.Θανάσης Μπουραντάς
Νομάρχης Εύβοιας

Διαβάστε επίσης:
-
Xαιρετισμός του Υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου
- Χαιρετισμός του Γ.Γ. Περιφέρειας Αττικής κ. Χαράλαμπου Μανιάτη
- Χαιρετισμός του Γ. Γ.Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παντελή Σκλιά
- Χαιρετισμός Δημάρχου Χαλκιδέων Θανάση Ζεμπίλη
- Χαιρετισμός Προέδρου του Οργανισμού Άθλησης Χαλκίδας & Δημοτικού συμβούλου Σταμάτη Γκάβαλη

 logo-greek--JPEG.gif
 athina_attiki.jpg
 Περιφέρεια-Στερεάς-Ελλάδας.gif
Nomarxia Evias_logo_1.jpg
TEDKE_logo.JPG
 Δήμος Χαλκιδέων.gif
 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ-ΑΘΛΗΣΗΣ-1.gif
 PALAMEDES.gif